Politica de Confidentialitate

Politica de Confidentialitate

Draga Vizitatorule,

Ne bucuram ca citesti aceasta politica de confidentialitate deoarece, inseamna ca in acest moment ne vizitezi la https://ethor.ro pe de o parte, iar pe de alta parte inseamna ca esti interesat de modul in care noi, cei de la Ethor Security iti protejam datele si-ti asiguram confidentialitatea lor.

Prin intermediul site-ului nu poti accesa alte site-uri de Social Media (facebook sau Linkedin)  dar poti trimite mesaje sau emailuri catre noi.

Site-ul nostru nu foloseste cookies.

Cookie Report Ethor

Sa ne prezentam:

Noi, cei ce scriem aceste randuri, suntem SC Ethor Security SRL, societate infiintanta in anul 2011 cu capital integral romanesc si ne identificam cu urmatoarele date: Str. Ion Minulescu Nr. 86 Etaj 3, Sector 3, Bucuresti, CUI 33355026 si nr. de inmatriculare J23/1984/2014.

Site-ul https://ethor.ro, pe care tocmai ai intrat este propietatea SC Ethor Security SRL iar raspunderea pentru functionarea si prelucrarea datelor cu carater personal este responsabilitatea noastra, in calitate de Operator.

De asemenea iti facem cunoscut faptul ca tu, vizitatorule, esti “persoana vizata” in relatia cu noi asa cum este definita de Regulamentul 679/2016.

Orice intrebare sau nelamurire ai cu privire la prelucrarea datelor de catre SC Ethor Security SRL o poti adresa la email dpo@ethor.ro sau in scris pe adresa Str. Ion Minulescu Nr. 86 Etaj 3, Sector 3, Bucuresti

Legalitatea prelucrarii:

SC Ethor Security va prelucra datele, doar în scopuri determinate, explicite şi legitime şi nu sunt prelucrate ulterior într-un mod incompatibil cu aceste scopuri.

Scopul prelucrarii datelor cu caracter personal este de a-ti raspunde in eventualitatea unei solicitari de oferta prin intermediul site-ului de la adresa https://ethor.ro/cerere-oferta-paza-cladiri-birouri/ ; https://ethor.ro/cerere-oferta-paza-obiective-industriale/, sau https://ethor.ro/cerere-oferta-paza-obiective-retail/.

Aceasta activitate este premergatoare incheierii unui contract.

Un alt scop pentru care Ethor Security iti prelucreaza datele este in situatia in care doresti sa intrii in echipa Ethor Security accesand https://ethor.ro/cariere/

In ceea ce priveste temeiurile juridice in baza carora prelucram datele tale, acestea sunt:

Contractul, atunci cand discutiile si actele premergatoare sunt in vederea incheierii unui contract.

In intocmirea contractului se va tine cont atat de contracte comerciale cat si cele de munca.

Interesul legitim in prelucrarea datelor este de a-ti raspunde unor solicitari punctuale atunci cand acestea sunt transmise prin email la adresa office@ethor.ro

Obligatie legala in prelucrarea datelor atunci cand ne soliciti anumite informatii cu privire la protectia datelor cu caracter personal iar noi trebuie sa-ti comunicam aceste date.

Va rugam sa nu ne trimiteti si sa nu dezvaluiti nicio informatie sensibila prin intermediul site-ului incusiv prin atasarea CV-uri de angajare.

“Informatiile sensibile” sunt Date cu Caracter Personal referitoare la aspecte sensibile, cum ar fi:

 • origine rasiala sau etnica,
 • opinii politice,religie sau alte convingeri,
 • sanatate sau stare medicala,
 • antecedente penale,
 • apartenenta la sindicate,
 • orientarea sexuala.

Atunci cand prelucrarea va avea ca temei juridic consimtamantul, acesta se va solicita in forma scrisa sau prin bifarea unei casute de dialog si respectand conditiile atat de acordare cat si de retragere.

Tipuri de date colectate:

In virtutea scopurilor declarate si avand ca baza legala temeiurile juridice mentionate mai sus, Ethor Security poate colecta prin intermediul site-ului, urmatoarele date cu caracter personal:

 • Nume si prenume
 • Adresa domiciliu
 • Functie
 • Nr de telefon
 • Adresa email

Transferul de date cu caracter personal

Transferul de date cu caracter personal nu va fi efectuat catre nicio alta terta parte indiferent ca este din cadrul Comunitatii Europene sau din exteriorul Spatiului Comunitatii Europene.

Datele dumneavoastra pot fi transmise catre parteneri nostrii de afaceri in vederea respectarii clauzelor contratuale (servicii de monitorizare si interventie externalizate, contabilitate, HR, Protectia Muncii,etc) avand calitatea de imputerniciti.

Care sunt drepturile dvs in legatura cu prelucrarea Datelor dvs cu Caracter Personal, cum puteti sa exercitati drepturile dvs si cum puteti sa ne contactati?

 • Drepturile dumneavoastra in legatura cu prelucrarea Datelor dvs cu Caracter Personal

Aveti dreptul:

 • dreptul de a va confirma sau infirma daca noi va prelucram Datele cu Caracter Personal.
 • de a primi o copie a Datelor cu Caracter Personal pe care le detinem despre dumneavoastra;
 • de a ne solicita sa actualizam sau sa corectam orice Date cu Caracter Personal inexacte sau sa completam orice Date cu Caracter Personal incomplete;
 • sa solicitam incetarea prelucrarii Datelor dvs cu Caracter Personal in scopuri de marketing direct.
 • aveti de asemenea dreptul ca in anumite circumstante: sa faceti o opozitie cu privire la prelucrarea Datelor dvs cu Caracter Personal;
 • sa ne solicitati sa stergem Datele dvs cu Caracter Personal;
 • sa restrictionati prelucrarea Datelor dvs cu Caracter Personal;
 • sa ne solicitati sa va transmitem anumite Date cu Caracter Personal pentru a le transfera sau sa le transferam noi catre alt operator.
 • Atunci cand prelucrarea se bazeaza pe consimtamant, aveti dreptul de a-l retrage. Retragerea consimtamantului nu afecteaza prelucrarea pentru perioada in care el a fost dat.

In situatia in care prelucrarea a avut ca temei juridic obligatia legala sau contractul, imposibilitatea prelucrarii datelor poate duce la imposibilitatea inchierii unui contract, imposibilitatea respectarii clauzelor contractuale sau imposibilitatea prestarii serviciului.

Ethor Security nu va colecta date in scop de profilare indiferent ca aceasta colectare se face printr-un proces decizional atomatizat sau nu.

 1. Exercitarea drepturilor dvs:

In cazul in care doriti sa va exercitati oricare dintre drepturile de mai sus, ne puteti contacta utilizand una dintre optiunile de mai jos:

 • Ne puteti transmite un e-mail la urmatoarea adresa: dpo@ethor.ro
 • Ne puteti scrie la urmatoarea adresa postala: Str. Ion Minulescu Nr. 86 Etaj 3, Sector 3, Bucuresti

Va rugam specificati in mod clar ce tipuri de informatii doriti : sa vi le furnizam, sa le analizam sa le modificam, sa nu le mai prelucram sau sa le stergem.

De asemenea, ne puteti contacta pentru orice intrebare sau cerinta in legatura cu prelucrarea Datelor dvs. cu Caracter Personal, utilizand variantele de contact prezentate mai sus.

Va rog sa aveti in vedere ca in numite situatii va putem solicita informatii suplimentare pentru a ne asigura ca solicitarea vine de la persoana indreptatita.

De asemenea va facem cunoscut faptul ca in situatia in care solicitarile sunt vadit rau intentionate, avem dreptul de a nu va raspunde sau de a va solicita o taxa de administrare in functie de costurile proprii.

 1. Dreptul de a depune o plangere la autoritatea competenta pentru protectia Datelor cu Caracter Personal

Aveti dreptul de a depune o plangere la autoritatea de supraveghere competenta (in special in statul membru al Uniunii Europene in care locuiti in mod obisnuit sau in locul in care se presupune ca s-a realizat incalcarea), daca sunteti de parere ca oricare dintre Datele dvs cu Caracter Personal sunt prelucrate intr-o modalitate care constituie o incalcare a Regulamentului general privind protectia datelor (UE) 2016/679.

Autoritatea competenta din Romania (ANSDCP) poate fi gasita la www.dataprotection.ro. sau B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30 Sector 1, cod postal 010336 Bucuresti, Romania, telefon +40770662.756.

Pentru ce perioada va pastram datele?

Ethor Security va pastra datele dumneavoastra in functie de urmatoarele situatii:

 • Perioada legala. De exemplu pentru contractele comerciale, perioada de prelucrare este de 10 ani, contractele de munca 75 ani,etc
 • Perioada procedurala – Atunci cand nu exista o perioada legala, prin procedura interna datele dumneavoastra vor mai fi stocate pentru o perioada de maxim 12 luni.

Ulterior acestor perioade, datele dumneavoastra vor fi sterse sau distruse in functie de suportul pe care au fost stocate.