Politica de Confidentialitate

Politica de Confidentialitate

Ultima actualizare: 24.11.2019

Vă mulțumim că ați ales să faceți parte din comunitatea noastră.

Suntem SC Ethor Security SRL, societate înființată în anul 2014 cu capital integral românesc și ne identificăm cu urmatoarele date: Sediul Social în Com. Berceni, Str. Pădurea Craiului, Nr. 13 E, Jud. Ilfov și punct de lucru în Str. Drumul Cretestilor, Nr. 68, Sector 4, Bucuresti, CUI 33355026, Nr. de înmatriculare J23/1984/2014.

Ne-am angajat să vă protejăm informațiile personale și dreptul la confidențialitate. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la politica noastră sau la practicile noastre cu privire la informațiile dvs. personale, vă rugăm să ne contactați la adresa dpo@ethor.ro sau utilizând datele din secțiunea de contact a acestui document.

Când vizitați site-ul nostru https://ethor.ro și utilizați serviciile noastre, aveți încredere în noi cu privire la informațiile dvs. personale. Noi luăm intimitatea persoanei în serios. În această pagină descriem politica noastră de confidențialitate. Încercăm să vă explicăm în cel mai clar mod posibil ce informații colectăm, cum le folosim și care sunt drepturile dumneavoastră. Sperăm să vă rezervați puțin timp pentru a o citi cu atenție, deoarece este important. Dacă există termeni în această politică de confidențialitate cu care nu sunteți de acord, vă rugăm să întrerupeți utilizarea site-urilor și a serviciilor noastre.

Această politică de confidențialitate se aplică tuturor informațiilor colectate prin intermediul site-ului nostru web (https://ethor.ro).

Vă rugăm să citiți cu atenție această politică de confidențialitate, deoarece vă va ajuta să luați decizii în cunoștință de cauză despre partajarea informațiilor dumneavoastră personale cu noi.

1.  INFORMAȚII COLECTATE

Rezumat: Colectăm informațiile personale pe care dumeavoastră ni le furnizați, cum ar fi: nume, adresă, informații de contact, informații despre educație, informații despre preferințe de muncă, informații despre istoricul muncii.

Colectăm informațiile personale pe care dumneavoastră ni le furnizați voluntar atunci când vă exprimați interesul de a obține informații despre noi sau despre produsele și serviciile noastre, atunci când participați la activități pe Site-urile noastre sau ne contactați în orice alt mod.

Informațiile personale pe care le colectăm depind de contextul interacțiunilor dvs. cu noi și Site-urile noastre, de alegerile pe care le faceți și de produsele și caracteristicile pe care le utilizați. Informațiile personale pe care le colectăm pot include următoarele:

Nume și Date de contact. Colectăm numele și prenumele, adresa de e-mail, numărul de telefon și alte date de contact similare.

Date despre educație. Colectăm date despre educația dvs., calificări, abilități, limbi străine cunoscute și alte date similare.

Preferințe de muncă și istoricul muncii. Colectăm date despre preferințele dvs. în câmpul muncii, istoricul dumneavoastră în muncă și alte date similare.

Informații de navigare. Coletăm informații despre modul în care dumneavoastră navigați pe site-ul nostru sau utilizați funcționalitățile acestuia.

Toate informațiile personale pe care ni le furnizați trebuie să fie adevărate, complete și exacte și trebuie să ne anunțați despre orice modificare a acestor informații personale.

2.  CUM UTILIZĂM INFORMAȚIILE DVS. ?  

Rezumat: Procesăm informațiile dvs. în scopuri bazate pe interese legitime de afaceri, îndeplinirea unui contract cu dvs., respectarea unor obligații legale și / sau consimțământul dumneavoastră.

Putem procesa informațiile dvs. personale în următoarele scopuri:

 • interese legitime de afaceri („Interese de afaceri”);
 • pentru a încheia sau executa un contract cu dvs. („Contractual”);
 • cu acordul dvs. („Consimțământ”);
 • pentru respectarea obligațiilor legale („Obligații legale”).

În detaliu, folosim informațiile pe care le colectăm sau le primim:

 

 • Pentru a vă trimite informații administrative sau de business

Utilizăm datele colectate pentru a vă răspunde la solicitări formulate prin completarea formularelor de la adresele:

 • Pentru a analiza modul dumneavoastră de navigare și utilizare a serviciilor

Analizăm datele colectate pentru a putea să îmbunătățim serviciile pe care le oferim sau pentru a putea să creionăm oferte sau campanii care să fie cât mai aproape de nevoile dumneavoastră.

 

 

3.  ÎMPĂRTĂȘIREA INFORMAȚIILOR DVS. PERSONALE  

 

Rezumat: Împărtășim informații doar cu acordul dvs., pentru a respecta obligațiile legale, pentru a vă proteja drepturile sau pentru a îndeplini obligațiile de afaceri.

Putem prelucra sau partaja informațiilor dumneavoastră în baza următoarelor principii:

 1. prelucrate în mod legal, echitabil şi transparent faţă de persoana vizată (“legalitate, echitate şi transparenţă”);
 2. colectate în scopuri determinate, explicite şi legitime şi nu sunt prelucrate ulterior într-un mod incompatibil cu aceste scopuri; prelucrarea ulterioară în scopuri de arhivare în interes public, în scopuri de cercetare ştiinţifică sau istorică ori în scopuri statistice nu este considerată incompatibilă cu scopurile iniţiale, în conformitate cu articolul 89 alineatul (1) (“limitări legate de scop”);
 3. adecvate, relevante şi limitate la ceea ce este necesar în raport cu scopurile în care sunt prelucrate (“reducerea la minimum a datelor”);
 4. exacte şi, în cazul în care este necesar, să fie actualizate; trebuie să se ia toate măsurile necesare pentru a se asigura că datele cu caracter personal care sunt inexacte, având în vedere scopurile pentru care sunt prelucrate, sunt şterse sau rectificate fără întârziere (“exactitate”);
 5. păstrate într-o formă care permite identificarea persoanelor vizate pe o perioadă care nu depăşeşte perioada necesară îndeplinirii scopurilor în care sunt prelucrate datele; datele cu caracter personal pot fi stocate pe perioade mai lungi în măsura în care acestea vor fi prelucrate exclusiv în scopuri de arhivare în interes public, în scopuri de cercetare ştiinţifică sau istorică ori în scopuri statistice, în conformitate cu articolul 89 alineatul (1), sub rezerva punerii în aplicare a măsurilor de ordin tehnic şi organizatoric adecvate prevăzute în prezentul regulament în vederea garantării drepturilor şi libertăţilor persoanei vizate (“limitări legate de stocare”);
 6. prelucrate într-un mod care asigură securitatea adecvată a datelor cu caracter personal, inclusiv protecţia împotriva prelucrării neautorizate sau ilegale şi împotriva pierderii, a distrugerii sau a deteriorării accidentale, prin luarea de măsuri tehnice sau organizatorice corespunzătoare (“integritate şi confidenţialitate”).

De asemenea vă facem cunoscut faptul că prelucrăm sau partajăm datele cu caracter personal în temeiul următoarei baze legale:

 1. Consimțământ: Putem prelucra datele dacă ne-ați oferit consimțământul specific pentru a utiliza informațiile dvs. personale într-un scop specific.
 2. Interese legitime: Putem prelucra datele dumneavoastră atunci când este rezonabil necesar pentru a atinge interesele noastre legitime de afaceri.
 3. Executarea unui contract: În cazul în care am încheiat un contract cu dvs., putem prelucra informațiile dvs. personale pentru a îndeplini obligațiile contractului nostru. 
 4. Obligații legale: Putem dezvălui informațiile dvs. atunci când suntem obligați să facem acest lucru pentru a respecta legislația în vigoare, cererile guvernamentale, o procedură judiciară, o hotărâre judecătorească sau un proces juridic, ca răspuns la o hotărâre judecătorească sau o citație (inclusiv ca răspuns la autoritățile publice pentru a îndeplini o condiție de securitate națională sau de aplicare a legii).

În plus, este posibil să fie nevoie să prelucrăm datele dvs. sau să împărtășim informațiile dvs. personale în următoarele situații:

 • Furnizori, consultanți și alți furnizori de servicii terți. Putem partaja datele dvs. cu furnizori terți, furnizori de servicii, contractanți sau agenți care prestează servicii pentru noi sau în numele nostru și necesită acces la astfel de informații pentru a presta acele servicii. Printre exemple se numără: analiza datelor, corespondență prin e-mail, servicii de găzduire, servicii pentru clienți și campanii de marketing. Putem permite părților terțe desemnate să utilizeze tehnologia de analiză a site-ului nostru, ceea ce le va permite să colecteze date despre cum interacționați cu site-ul nostru, pe o anumită perioadă de timp. Aceste informații pot fi utilizate, printre altele, pentru a analiza și urmări fluxul de navigare, pentru a determina popularitatea anumitor conținuturi și pentru a înțelege mai bine activitatea online. Dacă nu este descris în această politică, nu împărtășim, nu vindem, închiriem sau schimbăm informațiile dvs. cu terțe părți în scopuri promoționale.
 • Transferuri de afaceri. Putem împărtăși sau transfera informațiile dvs. în legătură cu sau în timpul negocierilor cu privire la orice fuziune, vânzare de active ale companiei, finanțare sau achiziție a întregii sau a unei părți a activității noastre de către o altă companie.    

 

4.  CU CINE VOR FI ÎMPĂRTĂȘITE INFORMAȚIILE DVS. ?  

 

Rezumat: Împărtășim informații doar cu următoarele terțe părți.

Distribuim și dezvăluim informațiile dvs. doar cu următoarele terțe părți:

 • Analiza Web și mobilă – Google Analytics

Utilizăm aceste servicii terțe pentru a putea analiza modul în care dumneavoastră interacționati cu site-ul nostru sau ce conținut este de interes pentru dumneavoastră.

Toate acestea, în scopul de a îmbunătăți experiența pe care v-o oferim și a pune la dispoziție funcționalități, oferte și campanii care să se plieze pe nevoie dumneavoastră.

Politica de confidențialitate a serviciilor Google poate fi accesată prin intermediul următorului link: https://policies.google.com/privacy?hl=ro-RO

5.  UTILIZARE COOKIE-URI

Rezumat: Utilizăm cookie-uri pentru a colecta și stoca informații despre modul în care dumneavoastră navigați pe site-ul nostru.

Analizăm modul în care dumneavoastră navigați pe site-ul nostru sau utilizați funcționalitățile acestuia. Pentru a putea integra instrumentele de captură și analiză de trafic, este necesară utilizarea următoarelor cookie-uri:

 

Denumire

Domeniu

Tip

Termen de valabilitate

_ga

Scop: Asociază utilizatorul cu un identificator unic pentru a putea genera date statistice referitoare la modul in care utilizatorul navighează pe site sau folosește funcționalitățile acestuia.

Sursa: Google Analytics

Destinație date: România

Consimtământ specific: Da – prin optare voluntară în bara de cookie-uri

ethor.ro

HTTP

2 ani

_gat

Scop: Limitează modul de cereri de transmitere de date către utilitarele de analiză de trafic.

Sursa: Google Analytics

Destinație date: România

Consimtământ specific: Da – prin optare voluntară în bara de cookie-uri

ethor.ro

HTTP

1 zile

_gid

Scop: Asociază utilizatorul cu un identificator unic pentru a putea genera date statistice referitoare la modul in care utilizatorul navighează pe site sau folosește funcționalitățile acestuia.

Sursa: Google Analytics

Destinație date: România

Consimtământ specific: Da – prin optare voluntară în bara de cookie-uri

ethor.ro

HTTP

1 zile

collect

Scop: Utilizat pentru a trimite date către Google Analytics cu privire la dispozitivul utilizatorului și a comportamentului acestuia.

Destinație date: România

Consimtământ specific: Da – prin optare voluntară în bara de cookie-uri

google-analytics.com

Pixel

Sesiune

 

 

6.  UTILIZAREA GOOGLE MAPS  

Rezumat: Utilizăm Google Maps pentru a oferi servicii mai bune.

Acest site web utilizează API-uri Google Maps.

Puteți găsi Termenii și condițiile API-urilor Google Maps consultând link-ul https://cloud.google.com/maps-platform/terms/.

Pentru a înțelege mai bine Politica de confidențialitate Google, consultați acest https://policies.google.com/privacy?hl=ro-RO.

Modul în care utilizăm Google Maps nu implică reținerea unor date personale ale dumneavoastră. Această funcționalitate este oferită strict pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor site-ului nostru.

7.  TIMP DE PĂSTRARE A DATELOR

Rezumat: Vă păstrăm informațiile atât timp cât este necesar pentru a îndeplini scopurile prezentate în această politică de confidențialitate, cu excepția cazului în care legea prevede altfel.

Vom păstra informațiile dvs. personale atât timp cât sunt necesare în scopurile prevăzute în această politică de confidențialitate și anume:

 • Perioada legală: Pentru contractele comerciale perioada de prelucrare este de 10 ani, pentru contractele de munca 75 de ani sau orice altă perioadă impusă de către o instanță de judecată;
 • Perioada procedurală: Atunci când nu există o perioadă legală impusă, datele dumneavoastră personale vor fi stocate pe perioada în care există un interes legitim de afaceri, dar nu mai mult de 12 luni calendaristice.

În funcție de caz, după trecerea perioadei de prelucrare descrisă mai sus, datele vor fi șterse sau anonimizate.

8.  SIGURANȚA INFORMAȚIILOR DUMNEAVOASTRĂ

Rezumat: Ne propunem să vă protejăm informațiile personale printr-un sistem de măsuri de securitate organizaționale și tehnice.

Am implementat măsuri de securitate tehnice și organizaționale adecvate, menite să protejeze securitatea informațiilor personale pe care le prelucrăm. Cu toate acestea, rețineți, de asemenea, că nu putem garanta că internetul în sine este securizat 100%. Deși vom face tot posibilul pentru a vă proteja informațiile personale, transmiterea informațiilor personale către și de pe site-urile noastre este pe riscul dvs.

Întotdeauna trebuie să vă asigurați că accesați serviciile într-un mediu sigur.

Verificați existența unui certificat de securitate (SSL) valabil instalat pe site-ul nostru  accesând următorul link https://www.ssllabs.com/ssltest/analyze.html?d=ethor.ro

 

9.  COLECTAREA INFORMAȚIILOR DE LA MINORI

Rezumat: Nu colectăm cu bună știință date de la minori.

Nu solicităm în cunoștință de cauză date de minori. Prin utilizarea site-urilor, considerați că aveți cel puțin 18 ani. În cazul în care ne vom sesiza că informațiile personale de la utilizatorii cu vârsta mai mică de 18 ani au fost colectate, vom lua măsuri rezonabile pentru a șterge imediat aceste date din înregistrările noastre. Dacă aveți informații despre faptul că am colectat date de la minori, vă rugăm să ne contactați la adresa dpo@ethor.ro.

10.  DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ PRIVIND CONFIDENȚIALITATEA

Rezumat: În statele care compun Uniunea Europeană, aveți drepturi care vă permit un control sporit asupra informațiilor dvs. personale. La cerere, puteți verifica, modifica, anonimiza sau șterge datele dvs. personale pe care site-ul nostru le colectează.

În țările membre ale Uniunii Europene aveți anumite drepturi în conformitate cu legile aplicabile privind protecția datelor. Acestea pot include:

 • dreptul de a solicita accesul și de a obține o copie a informațiilor dvs. personale;
 • dreptul de a solicita rectificarea sau ștergerea;
 • dreptul de a restricționa prelucrarea informațiilor dvs. personale;
 • dreptul de a vă opune prelucrării informațiilor dvs. personale;
 • de a solicita transferul datelor personale.
 • dreptul de a depune o sesizare la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Datelor cu Caracter Personal situata in B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30 Sector 1, cod postal 010336 Bucuresti, Romania.

Pentru orice solicitare referitoare la exercitarea drepturilor dvs. vă rugăm să utilizați datele de contact furnizate mai jos. Vom lua în considerare și vom acționa într-un termen de maxim 30 de zile la orice solicitare conformă cu legile în vigoare privind protecția datelor.

În cazul în care colectarea și procesarea informațiilor se realizează cu consimțământul dvs., aveți dreptul să vă retrageți consimțământul în orice moment. Vă rugăm să rețineți, însă, că acest lucru nu va afecta legalitatea prelucrării înainte de retragerea acestuia.

Dacă sunteți rezident în una din țările Uniunii Europene și considerați că prelucrăm în mod ilegal informațiile dvs. personale, aveți dreptul de a vă adresa autorității naționale de protecție a datelor. Puteți găsi datele de contact ale acestora aici: https://edpb.europa.eu/about-edpb/board/members_ro

11.  CONTROALE PENTRU FUCȚIONALITĂȚI ”NU URMĂRI”

Site-ul nostru nu dispune de controale speciale de tip ”Nu urmări”.

12.  ACTUALIZAREA POLITICII DE CONFIDENȚIALITATE

Rezumat: Actualizăm această politică ori de câte ori este necesar pentru a rămâne conform cu legile în vigoare.

Este posibil să actualizăm periodic această politică de confidențialitate. Versiunea actualizată va fi indicată prin actualizarea datei întocmirii și va intra în efect imediat ce va fi publicată. În cazul unor modificări asupra politicii de confidențialitate, vom semnala acest lucru fie la nivelul site-ului, fie printr-o notificare directa prin email. Vă recomandăm să consultați frecvent această politică de confidențialitate pentru a fi informați despre modul în care vă protejăm informațiile.

13.  DATE DE CONTACT

Dacă aveți întrebări sau observații cu privire la această politică, puteți contacta responsabilul nostru cu protecția datelor (DPO) prin e-mail la dpo@ethor.ro, prin telefon la 0768.480.690 sau prin poștă la adresa:

 

SC Ethor Security SRL  
Str. Drumul Cretestilor, Nr. 68,
Sector 4, Bucuresti
Romania