Despre Noi

Filozofia Noastra

Securitatea reprezinta una dintre nevoile de baza ale oricarei companii ce necesita o abordare specifica obiectuluid e activitate si resurse specializate in domeniu. Piata de securitate din Romania este in general faramitata si dominata de jucatori mari care ofera servicii integrate si pe o plaja larga de verticale de business.

In acest context apare nevoia unor jucatori specializati pe diferite nise si care sa aduca pe de o parte plus valoare pentru client si pe de alta parte sa ii dedice timp si atentie pentru rezolvarea problemelor de securitate. Specificitatea niselor conduce in mod necesar si la inglobarea a altor activitati in cadrul activitatilor de paza iar acest lucru contribuie atat la integrarea diferitelor functii din interiorul organizatiei clientului, cat si la eficientizarea modului de alocare a resurselor.

Plecand de la aceste elemente, filosofia noastra de business este de a furniza servicii de securitate inalt specializate, integrate cu alte functionalitati necesare clientilor nostri si configurate pe verticale de piata specifice.

Despre Noi

image

Desi suntem o companie tanara, atuurile noastre sunt reprezentate de expertiza detinuta sau accesibila companiei, precum si de calitatea resursei umane folosite pana la nivelul agentului de securitate din teren.  

Valorile noastre sunt dictate de propria filosofie asupra pietei de securitate si locul pe care ni-l dorim in aceasta piata, respectiv:

Know-How

prin certificarile detinute, experienta personalului propriu dar si prin constituirea unui corp de experti externi cu specializari diverse si competente inalte

Calitatea serviciilor

realizata atat prin configurarea serviciilor in functie de specificitatea industriei in care activeaza clientul si a proceselor sale particulare, cat si prin folosirea unor instrumente specifice cu impact asupra resurselor (ex: recrutarea se face pe baza unor instrumente si profile determinate stiintific) si proceselor (ex: control, evidenta, acces)

Transparenta

angajamentul nostru nu este doar la nivel declarativ ci manifest in tot ceea ce facem sens in care oferim clientilor nostri acces la diferite instrumente si date rezultate in urma activitatii de prestare a serviciilor de paza