Despre Noi

Filozofia Noastra

Securitatea reprezinta una dintre nevoile de baza ale oricarei companii ce necesita o abordare specifica obiectuluid e activitate si resurse specializate in domeniu. Piata de securitate din Romania este in general faramitata si dominata de jucatori mari care ofera servicii integrate si pe o plaja larga de verticale de business.

In acest context apare nevoia unor jucatori specializati pe diferite nise si care sa aduca pe de o parte plus valoare pentru client si pe de alta parte sa ii dedice timp si atentie pentru rezolvarea problemelor de securitate. Specificitatea niselor conduce in mod necesar si la inglobarea a altor activitati in cadrul activitatilor de paza iar acest lucru contribuie atat la integrarea diferitelor functii din interiorul organizatiei clientului, cat si la eficientizarea modului de alocare a resurselor.

Plecand de la aceste elemente, filosofia noastra de business este de a furniza servicii de securitate inalt specializate, integrate cu alte functionalitati necesare clientilor nostri si configurate pe verticale de piata specifice.

Despre Noi

image

Desi suntem o companie tanara, atuurile noastre sunt reprezentate de expertiza detinuta sau accesibila companiei, precum si de calitatea resursei umane folosite pana la nivelul agentului de securitate din teren.  

Valorile noastre sunt dictate de propria filosofie asupra pietei de securitate si locul pe care ni-l dorim in aceasta piata, respectiv:

Know-How

prin certificarile detinute, experienta personalului propriu dar si prin constituirea unui corp de experti externi cu specializari diverse si competente inalte

Calitatea serviciilor

realizata atat prin configurarea serviciilor in functie de specificitatea industriei in care activeaza clientul si a proceselor sale particulare, cat si prin folosirea unor instrumente specifice cu impact asupra resurselor (ex: recrutarea se face pe baza unor instrumente si profile determinate stiintific) si proceselor (ex: control, evidenta, acces)

Transparenta

angajamentul nostru nu este doar la nivel declarativ ci manifest in tot ceea ce facem sens in care oferim clientilor nostri acces la diferite instrumente si date rezultate in urma activitatii de prestare a serviciilor de paza

Echipa

Ethor Security intelege ca pentru a raspunde in mod adecvat cerintelor clientilor este necesar a constitui o echipa de profesionisti care sa lucureze in conformitate cu standardele aplicabile in domeniu si in acord cu conditionarile impuse de client sens in care a dezvoltat programe interne de training pe diverse componente ce tin de operatii, customer care & support, tehnic, legislativ.

Toate aceste programe sunt coordonate la nivel de top management pentru a asigura un nivel inalt al prestatiilor si un timp de raspuns foarte rapid.
In plus, compania noastra a constituit un ADVISORY BOARD cu 3 membri permanenti in care a cooptat unii dintre cei mai mari specialisti in domeniul securitatii din Romania. Prin acest demers urmarim sa devenim trend set-eri pe nisa noastra de compententa si sa dezvoltam servicii cu valoare adaugata mare pentru clientii nostri.

image

Marius Grigore

CEO & Board President
Dl Marius Grigore este Directorul General al ETHOR SECURITY si sef al operatiilor. Dl. Grigore activeaza in piata de securitate de peste 20 de ani ocupand diferite pozitii de conducere pe zona de operatii si dezvoltare, pana la nivel de Director General. Experienta sa se concentreaza cu predilectie pe domeniul de retail si corporate sens in care are un portofoliu bogat si diversificat. In cadrul Boardului, rolul dlui Grigore este de a coordona efortul de dezvoltare si suport oferit de board in acord cu oportunitatile din piata, planul de afaceri si disponibilitatea resurselor companiei.
image

Razvan Ionescu

Permanent Board Member
Dl Razvan Ionescu este expert in probleme ce tin de tehnologie, inovatie si piata de securitate iar rolul sau este de a urmari trendurile, de a face analize si a propune solutii care sa se constituie deopotriva in diferentiatori fata de concurenta si avantaje pentru clientii finali. Dl. Ionescu are o experienta de peste 15 ani in piata de securitate si numeroase proiecte de anvergura realizate pentru companii de top din Romania. In plus, prin intermediul Security Portal dezvolta aplicatii specifice pentru piata de securitate.
image

Aurel Catrinoiu

Permanent Board Member
Dl Aurel Catrinoiu are o experienta de peste 25 ani in zona de securitate unde a ocupat diferite functii culminand cu pozitia de Sef al Directiei de Ordine Publica / Sisteme de Securitate. Din aceasta pozitie dl Catrinoiu a condus eforturile de modificare a legislatiei de securitate si de conturare a unei piete a prestatorilor de servicii bazata pe criterii de performanta si profesionalism. Rolul dansului in cadrul board-ului este de a sesiza oportunitatile si de a ajuta la configurarea corecta a serviciilor in raport cu cerintele legislative.